• 0
  • 0

Trouwkaarten

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de trouwkaarten van Pompon Studio.

Kies een trouwkaart uit de collectie of laat een trouwkaart op maat maken. Er is veel mogelijk!

Trouwkaart uit de collectie

Pompon Studio heeft een trouwkaarten collectie met een paar ‘ready to go’ ontwerpen.

Zit hét kaartje voor jullie grote dag er tussen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte en digitale proefkaart van jouw favoriete trouwkaart aan. Binnen 10 werkdagen zal ik het digitale proefkaartje en de offerte toesturen.

Na akkoord op de offerte is het nog mogelijk enkele correcties door te voeren tijdens de twee correctie rondes.

Trouwkaart op maat

Spreekt de stijl van Pompon Studio je aan, maar wil je net even iets anders dan de kaarten uit de collectie? Vraag dan een ontwerp op maat aan en laat weten wat je ideeën en wensen zijn. Het is mogelijk om een bestaand kaartje aan te passen, maar een volledig nieuw en persoonlijk ontwerp kan ook.

Wensen en mogelijkheden
Willen jullie een eenvoudig en clean ontwerp of een ontwerp met een illustratie, een printje, typografie of een foto? Het is allemaal mogelijk! Ook kan je kiezen tussen verschillende soorten papier en andere materialen en afwerkingen, zoals linten, labels en sluitzegels.

Op basis van jullie wensen bespreken we de mogelijkheden en zal ik een offerte maken. Na je akkoord op de offerte, plan ik jullie opdracht in.

Ontwerp
Als ik alle wensen, tekst en eventuele foto’s voor de kaart heb ontvangen ga ik aan de slag met het ontwerp. Vervolgens zorg ik voor enkele ontwerp voorstellen. Als jullie een ontwerp hebben gekozen, zal ik het tot in detail uitwerken. Het uitgewerkte ontwerp stuur ik per e-mail naar jullie op. Hierna is het nog mogelijk enkele correcties door te voeren tijdens de twee correctie rondes.

Voorbeelden maatwerk trouwkaarten

De onderstaande informatie geldt zowel voor trouwkaarten uit de collectie als voor maatwerk trouwkaarten.

Drukproef
Ter controle stuur ik jullie een digitale drukproef (het ontwerp met definitieve inhoud). Jullie checken deze proef. Zijn jullie helemaal tevreden? Dan geven jullie akkoord om de kaart te gaan drukken.

Wil je graag een tastbare versie van de proef ontvangen? Vanaf € 15,- kan ik ook een gedrukt proefkaartje leveren. Voor kaartjes met een speciale afwerking kunnen deze kosten hoger zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Drukken en levering
Na akkoord en betaling zullen de kaartjes gedrukt worden en verzorg ik de enveloppen en eventuele andere accessoires (linten, sluitzegels, labels, e.d.) voor jullie.

Standaard worden de kaarten (waar nodig) geleverd met ril-lijn (om de kaart gemakkelijk te vouwen) én met losse accessoires. Het is aan jullie zelf om de kaarten zo nodig te vouwen en te voorzien van de accessoires. Heb je liever dat de kaarten helemaal afgewerkt geleverd worden, vraag dan naar de montage service.

De levertijd is afhankelijk van het ontwerp, eventuele accessoires én of je gebruik maakt van de montage service.

Aanvullende voorwaarden
Het kaartje wordt voorzien van het Pompon Studio logo. Het ontwerp blijft intellectueel eigendom van Pompon Studio. Er mogen geen rechten aan ontleent worden. Pompon Studio mag het ontwerp (of een deel ervan) opnieuw gebruiken. Pompon Studio mag het ontwerp opnemen in haar portfolio en gebruiken als reclame / ter promotie. Adresgegevens en telefoonnummers zullen onleesbaar getoond worden.