• 0
  • 0

Over mij

Leuk dat je meer over mij, Madelon de Haan, en over Pompon Studio wilt weten!

Iets moois maken, daar word ik gelukkig van! Helemaal als ik ook anderen blij kan maken. Met veel plezier ontwerp ik dan ook unieke kaarten (en meer) voor speciale gelegenheden.

Meestal zijn dit trouwkaarten of geboortekaarten, maar af en toe ook voor andere speciale momenten zoals save the date kaarten, verhuiskaarten, jubileumkaarten, kaarten voor samenwonen, geregistreerd partnerschap en allerlei andere bijzondere momenten die je maar kunt bedenken!

Naast het ontwerpen van de kaarten vind ik het ook mooi om bijpassende elementen te maken. Het is bijvoorbeeld erg leuk om complete huisstijlen voor bruiloften te ontwerpen. Van de menukaart tot de bierviltjes en van het kerkboekje tot het bedankkaartje. Al het drukwerk voor de trouwdag vormt dan een mooi samenhangend geheel. Ook het ontwerpen van geboorteposters en geboorteborden zijn voor mij een feestje.

Mijn inspiratie haal ik uit van alles om mij heen. De laatste design trends, mooie magazines, leuke printjes van hippe stofjes, strakke lijnen in architectuur, vormen en kleuren uit de natuur en nog veel meer. Daarnaast luister ik graag naar wat de klant mij te vertellen heeft. Ik laat me inspireren door hun wensen en hun persoonlijkheid om tot een uniek ontwerp te komen.

Laat me weten wat jullie aanspreekt en we gaan aan de slag met een persoonlijk ontwerp voor jullie kaartje! Laat je inspireren door de ontwerpen uit de collectie en de kaarten uit mijn portfolio (coming soon). Of kies een bestaand ontwerp. Wil je iets anders, vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Naast aankondigingen en uitnodigingen voor bruiloften, feesten en andere gelegenheden én de geboortekaartjes, ontwerpt Pompon Studio ook wenskaarten. Want ja echte post is nog altijd het leukste, toch? 

Het nieuwste product is de wooncirkel. Kies een bosvriendje uit de bestaande collectie of laat een wooncirkel op maat maken.

De wenskaarten en wooncirkels zijn te bestellen via deze website.

Heb je vragen? Neem gerust contact op. Ik help jullie graag.

Madelon | Pompon Studio