• 0
  • 0

Retourneren

Toch niet helemaal tevreden met de ontvangen producten en wil je iets retour sturen? Jammer om te horen, maar uiteraard geen probleem!

Je kunt producten die je via de webwinkel hebt besteld binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Let op! Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.

Wil je iets retourneren? Zorg dan dat je mij vooraf op de hoogte stelt. Dit kan door het (ingevulde) retourformulier binnen 14 dagen te sturen naar info@pomponstudio.nl. Je bent niet verplicht een reden te geven, maar ik hoor graag waar ik mijn product kan verbeteren.

De producten kun je retour sturen naar het onderstaand adres:
Pompon Studio
Neushoornweg 28
8317PZ Kraggenburg

Let daarbij op het volgende:

Zorg dat je ordernummer en naam bij het retour verzonden wordt, dat maakt het een stuk makkelijker om de retour te verwerken.

Je kunt het artikel alleen terugsturen als het artikel compleet is en in de originele staat en verpakking.

Zorg voor een goede verpakking van het pakket. Gebruik het liefst de verpakking waarin je de bestelling ontvangen hebt.

Producten die beschadigd aankomen worden niet vergoed (tenzij dit gebeurd is tijdens de verzending).

De waarde van de teruggestuurde producten worden teruggestort op rekening waarmee de bestelling is betaald. Dit gebeurd binnen 14 dagen na aanmelding van je retour mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Als de gehele bestelling wordt geretourneerd wordt het totaalbedrag teruggestort. Inclusief de betaalde verzendkosten van de bestelling.

Kosten van het terugsturen zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Sommige artikelen kun je niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast. Daaronder verstaan we o.a. gepersonaliseerde kaarten en producten.