• 0
  • 0

Schrijf- en verzendservice

Wil je een kaartje rechtstreeks naar iemand laten versturen? Maak dan gebruik van deze schrijf- en verzendservice (excl. kaart) á € 2,50. Dan schrijf ik jouw persoonlijke boodschap op het kaartje, het gewenste adres op de envelop en zorg ik vervolgens dat deze mét een postzegel op de post gaat.

Bestel de schrijf- en verzendservice (excl. kaart) én het gewenste kaartje via de webshop. En geef via onderstaand formulier aan: welke kaart je rechtstreeks wilt versturen, welke persoonlijke boodschap ik op de kaart mag schrijven, welke naam en welk adres er op de envelop geschreven moet worden én op welk moment de kaart verzonden mag worden. (Noem je geen specifieke datum, dan doe ik de kaart zo snel mogelijk op de post.) De kaart wordt verzonden via PostNL en wordt over het algemeen binnen 1 á 2 dagen bezorgt. Houd er rekening mee dat PostNL alleen bezorgt op dinsdag t/m zaterdag.

TIP! Bestel je alleen kaarten mét schrijf- en verzendservice (kaarten die dus rechtstreeks naar de ontvanger gaan)? Kies dan bij verzending (in je winkelmand/bij afrekenen) voor ‘Afhalen (Kraggenburg)’. Dan betaal je geen extra verzendkosten.

Contactgegevens:

Kaartje en ontvanger:


Naam | Straat + Huisnummer | Postcode + Plaats

Jouw persoonlijke boodschap (incl. afzender en eventuele aanhef). Houdt het kort (maximaal 50 woorden).

"Zo snel mogelijk" of geef een specifieke datum

Pompon Studio gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Bekijk hier de privacyverklaring en geef toestemming zodat ik jullie goed van dienst te zijn. Ook informeer ik jullie graag over de Algemene Voorwaarden.
Ik geef toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in de privacyverklaring.
Ik heb de Algemene Voorwaarden van de website gelezen en ga hiermee akkoord.

*) Verplicht invullen