Geboortekaartje uit de collectie

Graag maak ik voor jullie een geboortekaartje op maat. Daarnaast ben ik bezig met het ontwikkelen van een collectie. Op dit moment is die nog niet heel uitgebreid. Maar misschien heb je er al iets van gezien op facebook, instagram of hier op mijn website.

Zit hét kaartje voor jullie kindje er tussen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte en digitale proefkaart van jouw favoriete geboortekaartje aan. Binnen 10 werkdagen zal ik het digitale proefkaartje en de offerte toesturen.

Na akkoord op de offerte is het nog mogelijk enkele correcties door te voeren tijdens de twee correctie rondes.

Als het ontwerp naar wens is ontvang ik graag een akkoord op het ontwerp. Dan maak ik het ontwerp klaar voor de geboorte van jullie kindje.

Geboren / Drukproef
Is jullie kindje geboren? Gefeliciteerd! Meld de geboorte en stuur mij de laatste gegevens en eventuele foto(‘s). Deze zal ik dan in het ontwerp plaatsen. Ter controle stuur ik jullie een digitale drukproef (het ontwerp met definitieve inhoud). Jullie checken deze proef. Zijn jullie helemaal tevreden? Dan geven jullie akkoord om de kaart te gaan drukken.

Wil je graag een tastbare versie van de proef ontvangen? Vanaf € 15,- kan ik ook een gedrukt proefkaartje leveren. Voor kaartjes met een speciale afwerking kunnen deze kosten hoger zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Drukken en levering
Na akkoord en betaling zullen de kaartjes gedrukt worden en verzorg ik de enveloppen en eventuele andere accessoires (linten, sluitzegels, labels, e.d.) voor jullie.

Standaard worden de kaarten (waar nodig) geleverd met ril-lijn (om de kaart gemakkelijk te vouwen) én met losse accessoires. Het is aan jullie zelf om de kaarten zo nodig te vouwen en te voorzien van de accessoires. Heb je liever dat de kaarten helemaal afgewerkt geleverd worden, vraag dan naar de montage service.

De levertijd is afhankelijk van de gekozen kaart, eventuele accessoires én of je gebruik maakt van de montage service.

Enveloppen
Willen jullie de enveloppen eerder ontvangen? In de meeste gevallen is het mogelijk de enveloppen al eerder in huis te hebben. Tijdens de laatste weken van de zwangerschap kunnen de enveloppen dan al voorzien worden van de adressen. Handig!

Aanvullende voorwaarden
Het kaartje wordt voorzien van het Pompon Studio logo. Het ontwerp blijft intellectueel eigendom van Pompon Studio. Er mogen geen rechten aan ontleent worden. Pompon Studio mag het ontwerp (of een deel ervan) opnieuw gebruiken. Pompon Studio mag het ontwerp opnemen in haar portfolio en gebruiken als reclame / ter promotie. Adresgegevens en telefoonnummers zullen onleesbaar getoond worden.